Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η νύχτα δεν ήταν κάτι που ταίριαζε τόσο πολύ σε εμένα»

themis

Το πρώτο ραντεβού είχε κλειστεί για τις 00.30 την νύχτα της Παρασκευής στις Τρεις Γέφυρες. Κόμβος Live. Κατά τις 02.00 μας πλησίασε ο μετρ του μαγαζιού και μας ενημέρωσε πως ο κύριος Αδαμαντίδης περιμένει στο καμαρίνι του όπου και μας οδήγησε αμέσως. Εκεί ο ίδιος ο τραγουδιστής, αφού μας υποδέχτηκε, μας είπε πως σε πέντε λεπτά πρέπει να βγει στην πίστα κι αν θέλουμε μπορούμε να τον περιμένουμε τρία τέταρτα ώστε να γίνει η συνέντευξη και η φωτογράφηση  στο σύντομο διάστημα που θα μεσολαβούσε μέχρι την δεύτερη εμφάνισή του στον κόσμο. Αποφασίσαμε να φύγουμε.
Το δεύτερο ραντεβού δόθηκε στην παραλία, σε ένα καφέ κοντά στην γειτονιά του. Δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το τρίτο δόθηκε στα γραφεία της Popaganda στο κέντρο της Αθήνας καθώς ο τραγουδιστής, θέλοντας να μας βγάλει απ’ τον κόπο, θα ερχόταν αυτός πια σε εμάς. Τον περιμέναμε Δευτέρα απόγευμα. Μέχρι την Τρίτη το βράδυ δεν είχε έρθει.
Θα κλείναμε 400 ακόμα ραντεβού μαζί του αν χρειαζότανε γιατί… το θέλαμε. Για καλή μας τύχη κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε γιατί στο τέταρτο μόλις ραντεβού, στα γραφεία μας πάλι, εμφανίστηκε. Με δύο ώρες καθυστέρηση αλλά εμφανίστηκε. Και να σας πούμε την αλήθεια, αν ήταν γιατρός ή δικηγόρος, θα ‘μασταν έξαλλοι και τρία λεπτά να ‘χε αργήσει. Ευτυχώς, όμως, δεν είναι ούτε γιατρός ούτε δικηγόρος αλλά ο Θέμης Αδαμαντίδης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, ένας καλλιτέχνης που όπως θα πει κι ο ίδιος παρακάτω, σε καμία περίπτωση για να δικαιολογήσει τον εαυτό του ούτε αναφερόμενος στον ίδιο, αλλά γιατί το πιστεύει: «Ο καλλιτέχνης πρέπει να έχει τις ιδιοτροπίες του… για να βγαίνουν κι αυτές στη δουλειά του». Με την ίδια αθωότητα, λοιπόν, που μας έστησε τρεις φορές και καθυστέρησε την τέταρτη, μας αφιέρωσε και σχεδόν τρεις ώρες στην επίσκεψη που έκανε στο δεύτερο μας σπίτι. Απολαύστε τον! ΕΔΩ: http://popaganda.gr/themis-adamantidis/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου