Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Επέκταση του ΘΕΣγάλα σε καταστήματα, προϊόντα και διανομή

Αγροτικοί Συνεταιρισμοί

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, σε λιγότερο από ένα χρόνο από την είσοδό του στην αγορά της Αθήνας, προχωράει σε νέα επέκταση των καταστημάτων του στην Αττική, στην προσθήκη νέων προϊόντων στους αυτόματους πωλητές καθώς και στην υλοποίηση της συμφωνίας για τη διανομή προϊόντων του, σε μικρές πόλεις της Θεσσαλίας.

Η είσοδος του ΘΕΣγάλα στην αγορά της Αθήνας, σηματοδότησε την εφαρμογή του στρατηγικού πλάνου του Συνεταιρισμού στη βάση δύο πυλώνων: στη δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα, έτσι ώστε να αυξάνεται η γεωγραφική κάλυψη διάθεσης των προϊόντων του και στη μετατροπή των καταστημάτων του σε μικρές γαλακτοκομικές γωνιές, 24ωρης λειτουργίας, στις γειτονιές της πόλεις.

Σήμερα, ο ΘΕΣγάλα διαθέτει ένα δίκτυο 52 καταστημάτων, 19 στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα ξεπεράσουν τα 70, τους επόμενους μήνες, με τη νέα επέκταση του δικτύου στην Αθήνα, που θα περιλαμβάνει περισσότερα από 35 σημεία πώλησης. Η κίνηση αυτή του Συνεταιρισμού έρχεται να καλύψει την πολύ μεγάλη ζήτηση του καταναλωτικού κοινού της Αθήνας, που προσέδωσε μια νέα δυναμική στον ΘΕΣγάλα.

Παράλληλα, κατά το τελευταίο έτος, τα καταστήματα του ΘΕΣγάλα, διαθέτουν στους καταναλωτές, πέρα από το φρέσκο συνεταιριστικό γάλα, κίτρινο και λευκό τυρί, σοκολατούχο γάλα, στραγγιστό γιαούρτι και σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο το κρεμώδες τυρί, με παραδοσιακή γεύση και χαμηλά λιπαρά, το ‘Ανωτύρι’.


ΚΑΙ ΣΤΟ http://www.thesgala.gr/hr.html

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΑ ΕΔΩ: http://www.thesgala.gr/stores-athens.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου