Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Ο Δήμος Λαμιέων θα λειτουργήσει και φέτος το Κοινωνικό του Φροντιστήριο


  Ο Δήμος Λαμιέων μετά την επιτυχημένη πορεία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του.
                  Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.λ.π.). Σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το Δήμο Λαμιέων και από την ιστοσελίδα του Δήμου και αφού τα συμπληρώσουν να τα καταθέσουν από σήμερα Τρίτη 13/09/2016 μέχρι 23/09/2015 στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κ. Χαρώνη Σοφία τηλ. 22313 51051 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.         
                 Ο Δήμος Λαμιέων καλεί παράλληλα τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους), που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 20/09/2016 στην υπεύθυνη του Δήμου κ. Χαρώνη Σοφία. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 22313 51051.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου