Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Κανέλης Village - Δομοκός - Welcome to Kanelis Village

Kanelis Village - Domokos Fthiotida Greece
Kanelis Village - Domokos Fthiotida Greece

Το Κανέλης Village βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη Λίμνη Πλαστήρα και τα Μετέωρα, δύο από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα αξιοθέτα της Ελλάδας και δύο από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και ευχάριστων εκδρομών. Συγκεκριμένα το Κανέλλης Village βρίσκεται ανάμεσα στη Λαμία και τη Δομοκό και αποτελεί μια ευχάριστη ανάπαυλα στο ταξίδι σας.
Είναι νεόκτιστο με μοντέρνο σχεδιασμό και προσφέρει ευκαιρία αναψυχής και ανάπαυλας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό, καφέ και φαγητό.
Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του τον Οκτώβριο του 2006 έχει φιλοξενήσει και εξυπηρετήσει χιλιάδες ταξιδιώτες που επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα ενός τέτοιου συγκροτήματος σε αυτή τη περιοχή της Φθιώτιδας.
Διαθέτει μεγάλο χώρο parking και μπορούν να εξυπηρετηθούν άνετα τόσο ταξιδιωτικά λεωφορεία και πούλμαν όσο και ιδιωτικά αυτοκίνητα. Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο για εκείνους που ταξιδεύουν τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στην Κεντρική Ελλάδα. Από αυτή την περιοχή ο δρόμος οδηγεί σε πολλούς και πανέμορφους προορισμούς της Ελλάδας.
Ανάμεσα στα πιο όμορφα και δημοφιλή θέρετρα της Ελλάδας συγκαταλέγονται τα Μετέωρα, που με το εντυπωσιακό και επιβλητικό τους τοπίο αλλά και τη σημαντική ιστορία τους, κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών που προσέρχονται κάθε χρόνο, για να θαυμάσουν από κοντά το θαύμα της φύσης και του ανθρώπου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.kanelis.com/index-gr.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου