Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Kίνα: Άνοιξε για το κοινό η μεγαλύτερη γυάλινη γέφυρα του κόσμου (video)



Άνοιξε για το κοινό στην επαρχία της Χουνάν στην Κίνα η μεγαλύτερη γυάλινη γέφυρα του κόσμου. Η εντυπωσιακή γέφυρα έχει μήκος 430 μέτρα, και έχει κτιστεί σε ύψος 300 μέτρων, ενώ στηρίζεται ανάμεσα σε δύο βουνοκορφές στο πάρκο Zhangjiajie. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί επισκέπτες... παθαίνουν ίλιγγο βλέποντας την εντυπωσιακή θέα κάτω από τα πόδια τους!

Η γέφυρα έχει σχεδιαστεί από τον ισραηλινό αρχιτέκτονα Χάιμ Ντοτάν, με τους επισκέπτες να διασχίζουν 99 πάνελ από διαφανές γυαλί γα να καταλήξουν στην άλλη πλευρά. 800 άνθρωποι μπορούν να χωρέσουν ταυτόχρονα στη γέφυρα, ωστόσο επιτρέπεται να τη διασχίζουν μόλις 8.000 ημερησίως. 

Το πάρκο στην κεντρική επαρχία Χουνάν της Κίνας είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και η διεύθυνση του πάρκου Zhangjiajie σχεδιάζει να επίσης να προσφέρει τη δυνατότητα μπάντζι τζάμπινγκ για τους τολμηρότερους επισκέπτες. 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ:: http://www.skai.gr/news/technology/article/322968/kina-anoixe-gia-to-koino-i-megaluteri-gualini-gefura-tou-kosmou-video-/#ixzz4ISIqvDUz
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου