Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ένα παρανοϊκό βράδυ στου Αλέξανδρου Τσουβέλα



Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι τρελός. Κανονικός τρελός, με χαρτί. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, φαντάζομαι το έχεις ξανακούσει ή μάλλον το ακούς κάθε πρωί από τις 7 ως τις 10 στον Sport24 Radio 103.3, όταν ο Τσουβέλας συναντά τον έτερο Αλέξανδρο, τον Νικολαΐδη, και οι Αλεξίσφαιροι διδάσκουν ήθος και μπαρμπούτι.
Η πρώτη φορά που μιλήσαμε για το stand-up comedy ήρθε πριν ένα σκασμό μήνες κατά τη διάρκεια της παραγωγής του portfolio 'Η Νέα Γενιά του Ελληνικού Stand-up', στην οποία συμμετείχε. Η πρώτη φορά που τον είδα να παίζει (μακριά από τον Sport24 Radio, γιατί κι εκεί κανονικό stand-up κάνει) ήταν το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου στο 7 Times στο Μοναστηράκι, παρέα με τους έμπειρους και εξαιρετικούς Κώστα και Θανάση Παπαγεωργίου.
Για να μην ξεχνιόμαστε, τον Κώστα Παπαγεωργίου επίσης τον ακούς καθημερινά στον Sport24 Radio στο μεγάλο Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα, 6 με 8 το απόγευμα.
Επειδή είναι κατά βάση φανταστικός τύπος και συχνός αναγνώστης του Oneman, δηλαδή δύο φορές φανταστικός τύπος, ο Αλέξανδρος μας είχε κλείσει το καλύτερο τραπέζι. Το τραπέζι νούμερο 20. Φάτσα απέναντι στη σκηνή. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ήταν βέβαιο ότι θα συμμετείχαμε στην παράσταση. Και αυτό είναι το μόνιμο άγχος μου κάθε φορά που βλέπω stand-up. Ευτυχώς, ο Σούπερμαν Τσουβέλας μας προστάτευσε.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου