Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος κοντά στους φυλακισμένους του Δομοκού



Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου απεστάλησαν την Παρασκευή 22 Απριλίου στις Φυλακές Δομοκού 90 μεγάλα κιβώτια ανδρικού ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, προκειμένου να ικανοποιηθούν, έστω και μερικώς, άμεσες καθημερινές ανάγκες των φυλακισμένων συνανθρώπων μας.

          Τα κιβώτια παρέδωσε στον Διευθυντή των Φυλακών κλιμάκιο ιερέων με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιερατικό Επίτροπο Λαμίας, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Παναγιώτη Σερέτη.

          Ο π. Παναγιώτης μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας στην Διεύθυνση, το προσωπικό και τους τροφίμους και ευχήθηκε στο προσωπικό καλή δύναμη στην ενάσκηση των καθηκόντων τους και στους κρατουμένους σύντομη επάνοδο στην ομαλή κοινωνική ζωή.

          Στο έργο συμπαραστάσεως των κρατουμένων η Ιερά Μητρόπολη έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και συχνά ενισχύει τις φυλακές Δομοκού στις ανάγκες τους. Χρέος των χριστιανών είναι η έμπρακτη αγάπη και προς αυτούς τους αδελφούς μας τους οποίους ο Χριστός ταυτίζει με τον εαυτό του. «Ἐν φυλακῇ ἤμην καὶ ἤλθατε πρός με».


ΠΗΓΗ  http://domokos-news.blogspot.gr/2016/04/blog-post_53.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου