Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Με άρωμα γυναίκας το νέο FIFA 16! (ΒΙΝΤΕΟ)



fifa 16
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο τίτλο προσομοίωσης ποδοσφαίρου στον κόσμο. Παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς τους Έλληνες προτιμούμε την πρόταση τηςKonamiPro Evolution Soccer, το FIFA είναι, ήταν και θα είναι πρώτο σε παγκόσμιες πωλήσεις. Η νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού, που θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών από τις 25 Σεπτεμβρίου, «κρύβει» μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσθήκη..: Γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες!
Για πρώτη φορά, οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν μια εκ των 12 γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων, τις Εθνικές Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά, Βραζιλίας, Μεξικού, Κίνας, Σουηδίας, Αυστραλίας, Ισπανίας και Ιταλίας για να παίξουν το αγαπημένο τους FIFA. Όσοι επιλέγουν γυναικεία ομάδα, θα είναι αναγκασμένοι να θέσουν ως αντίπαλο μια από τις άλλες 11 ομάδες… «θηλέων», καθώς ο αγώνας μεταξύ γυναικείας και αντρικής ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι εφικτός.  Σύμφωνα με την Electronic Arts, έχουν δημιουργηθεί νέες βάσεις και animations για τους θηλυκούς χαρακτήρες – αθλήτριες, με πολλαπλές διαφοροποιήσεις από τον τρόπο με τον οποίο «χτίζεται» ένα είδωλο άρρενα ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει μελλοντική προσθήκη γυναικείων συλλόγων, αλλά αν ναι, αυτό είναι κάτι που θα δούμε σε, τουλάχιστον, έναν χρόνο από τώρα.
Μπορείτε να δείτε το πρώτο Trailer του FIFA 16 παρακάτω, με τις 12 νέες ομάδες να έχουν την τιμητική τους. Σε λίγο καιρό θα μάθουμε ακόμα περισσότερα, τόσο για τον εν λόγω τίτλο της EA, όσο και για τον μεγάλο ανταγωνιστή, το PES.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου