Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αγρια πρόγκα για το νέο παραλήρημα Αδωνη Γεωργιάδη



Εχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από οργισμένες αντιδράσεις χρηστών του, οι οποίες προκλήθηκαν από τις άθλιες δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη, στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Σε ένα ντελίριο κινδυνολογίας και ρατσισμού, ο νεοδημοκράτης βουλευτής είχε επικαλεστεί... μαρτυρία φίλου του στην Ουκρανία που του ανέφερε ότι στην χρεοκοπία αυτής της χώρας κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες για να περιγράψει τι θα συμβεί κατά την γνώμη του στην Ελλάδα αν δεν υπογραφεί συμφωνία κυβέρνησης – «εταίρων».
Κι ενώ τα εκατοντάδες επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τις ελεεινές τοποθετήσεις του ο τηλέμπορας βουλευτής τα έκανε γαργάρα το μόνο που έδειξε ότι τον «έθιξε» είναι αυτό της..
Ντέπυς Γκολεμά (... «μη σε πετύχω ρε καθίκι πουθενά, θα σε φτύσω σιχαμένε»...) την οποία απειλησε μέσω twitter ότι θα την μηνύσει αν δεν του ζητήσει συγνώμη.
Το ωραίο είναι, όπως γράφει το Βαθύ Κόκκινο, ότι μετά από αυτή την απειλή του Γεωργιάδη, δεκάδες χρήστες του twitter δηλώνουν ότι συνυπογράφουν την τοποθέτηση της γνωστής τηλεκριτικού και ζητούν από τον νεοδημοκράτη βουλευτή να στραφεί και εναντίον τους δικαστικά.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ:  http://zoornalistas.blogspot.gr/2015/06/blog-post_497.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου