Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΟΜΒΡΙΑΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ: Εκδήλωση βράβευσης του καθηγητή - σεισμολόγου, κου Βασιλείου Παπαζάχου.



ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, Τρίτη 12 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Τ.Κ Ομβριακής, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση βράβευσης του  συντοπίτη μας κ. Βασιλείου Παπαζάχου, διακεκριμένου Καθηγητή – Σεισμολόγου, για την προσφορά του στην επιστήμη και τον άνθρωπο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Γυμνάσιο Ομβριακής και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων υπό την αιγίδα του Δήμου Δομοκού.
Ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Δημήτριος Τζιαχρήστας, απένειμε στον κ. Παπαζάχο τιμητική πλακέτα επισημαίνοντας πως η βράβευση αυτή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του έργου του κ. Παπαζάχου και της συνεισφοράς του στην επιστημονική κοινότητα αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Τιμητική πλακέτα επίσης απένειμε και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ομβριακής εκ μέρους του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου.
Στην τιμητική αυτή εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ. Σούλιος Γεώργιος και Παπαζάχος Κωνσταντίνος του Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλημέρης Νικόλαος, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της μείζονος μειοψηφίας κ. Κοντονάσιος Γεώργιος και της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Νιάνιος Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Ξυνιάδος κ. Αχιλλέας Ντελής, η Πρόεδρος του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού κα Ασημίνα Κατσακιώρη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ομβριακής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Πατώντας στο παρακάτω συνημμένο αρχείο, μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία του Δημάρχου Δομοκού, κου Τζιαχρήστα Δημήτριου.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου