Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κρητών Άρτος: Η οικογενειακή επιχείρηση που γιγαντώνεται και το... Μικιό που σαρώνει

Η Κρητών Αρτος είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών Κρητικών προιόντων αρτοποιείας και Snack  υψηλής ποιότητας, με βάση την Κρητική Μεσογειακή Διατροφή. Χρησιμοποιεί μόνο 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης και  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης.
Ιδρύθηκε  το 2004 με την  εξαγορά μιας παλιάς οικογενειακής βιοτεχνίας  παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. Τον Απρίλιο του 2005  μετεγκαθίσταται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 m². Τον ίδιο χρόνο δημιουργεί στον κλάδο την κατηγορία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Ήταν η πρώτη εταιρεία που έκανε παραγωγή Κρητικών Αρτοσκευασμάτων με την επωνυμία μεγάλης αλυσίδας S/M. Σήμερα οι κτιριακές της υποδομές ξεπερνούν τα4.000 m², ενώ έχει εκσυγχρονίσει το μηχανολογικό της εξοπλισμό, διατηρώντας  τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής των προϊόντων της. Η παραγωγική διαδικασία λειτουργεί κατω από τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας HACCP ΕΛΟΤ 1416, IFS Higher Level και BRC.
H ΚΡΗΤΩΝ ARTos συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες Supermarkets στην Ελλάδα (Carrefour, ΑΒ Βασιλόπουλος-Delhaize Group, Lidl,  Μασούτης, Σκλαβενίτης,Μετρό, ΜΑΚΡΟ, Βερόπουλος SPAR, Γαλαξίας, ΕΛΟΜΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ κλπ), ενώ το 20% και πλέον του κύκλου εργασιών της, αφορά πωλήσεις εκτός Ελλάδος σε χώρες όπως Αμερική, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Κίνα, Αυστραλία κ.α. Από το Φεβρουάριο του 2009, η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, στην ΕΝ.Α.
Λόγω των σύγχρονων εγκαταστάσεων, της υψηλής ποιότητας, της μεγάλης παραγωγικής δυναμικότητας και των ανταγωνιστικών τιμών, την εμπιστεύονται οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες Supermarket για την παραγωγή Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων με την επωνυμία τους. 

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας
Επικοινωνία με την ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ ΑΕΒΕΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ ΑΕΒΕ 
Ανωνυμη Βιοτεχνικη και εμπορικη επιχ.
Θεση «Αμμος» Καλλιθεα
Ν.Αλικαρνασος 71500
Ηρακλειο
Τηλ: 2810 380850, Φαξ: 2810 381916

info@kritonartos.gr
ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ  
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου