Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ - Γ ΕΘΝΙΚΗ : ΣΤΟΝ 3ον ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΛΑΜΙΑ

O τελικός "χάρτης" της Γ΄ Εθνικής
Την περασμένη Πέμπτη η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου του 2014.

Όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία, οι 93 οµάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα κατανεμηθούν σε τρεις «16άρηδες» και σε τρεις «15άρηδες» οµίλους µε γεωγραφικά κριτήρια. Τo «Goal» σας παρουσιάζει σήμερα τον τελικό χάρτη προ της κλήρωσης, η οποία θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου, είτε σε κάποιο νησί είτε στη Βόρεια Ελλάδα.

Η επιτροπή του πρωταθλήματος σε συνεργασία µε την ηγεσία της ΕΠΟ αποφάσισε οι ενώσεις που εκπροσωπούνται µε περισσότερες από τέσσερις ομάδες να «σπάσουν». Έτσι, η ΕΠΣ Μακεδονίας θα μοιραστεί κατόπιν κλήρωσης σε 1ο και 2ο όµιλο και η ΕΠΣ Λάρισας µε την ίδια διαδικασία σε 2ο και 3ο.

Η άνοδος και ο υποβιβασµός

Σε ό,τι αφορά την άνοδο και τον υποβιβασμό, ως γνωστόν στη Football League θα ανέλθουν οι πρωταθλήτριες των έξι οµίλων. Στο τοπικό θα υποβιβαστούν σαράντα έξι ομάδες και θα παραμείνουν στην κατηγορία πενήντα.

Από τους τρεις ομίλους των δεκαέξι (16) ομάδων και τον έναν των δεκαπέντε (15) ομάδων, που θα προκύψει από κλήρωση, θα υποβιβαστούν οκτώ ομάδες. Από τους δύο άλλους ομίλους των δεκαπέντε (15) ομάδων θα υποβιβαστούν επτά (7) οµάδες. Στη Γ' Εθνική της περιόδου 2014-15 θα ανέλθουν 14 ομάδες από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Με αυτόν τον τρόπο η Γ' Εθνική της περιόδου 2014-2015 θα απαρτίζεται από εξήντα τέσσερις ομάδες, κατανεμημένες σε τέσσερις ομίλους των δεκαέξι ομάδων έκαστος.

3ος ΟΜΙΛΟΣ - 15 οµάδες
(Οι παρακάτω 11
+ 4 από την ΕΠΣ Λάρισας)

ΕΠΣ
ΗΜΑΘΙΑΣ: Νάουσα, ΕΑ Παύλου, Λευκάδια Νάουσας
ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τρίκαλα
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΑΟ Καρδίτσας
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Λαµία, Αχιλλέας Δοµοκού
ΠΙΕΡΙΑΣ: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Ρήγας Φεραίος
ΕΥΒΟΙΑΣ: ΑΟ Χαλκίδας, ΑΟ Κύµης
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ***
(έξι οµάδες): Λάρισα, Μαχητής Τερψιθέας, Πυργετός, Δωτιέας Αγιάς, Αµπελωνιακός, Οικονόµος Τσαριτσάνης,
*** θα µοιραστούν σε 2ο και 3ο όµιλο


ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr  ///   http://www.starsports.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου