Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αχιλλέας Δομοκού – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-6 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αχιλλέας Δομοκού – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-6

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το φιλικό που έγινε στο Δομοκό το απόγευμα μεταξύ του τοπικού Αχιλλέα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά την Γ΄ Εθνική και της Αναγέννησης Καρδίτσας που θα αγωνίζεται στη Football League καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν άνετα με σκορ 0-6.



Το σκορ άνοιξε στο 4' για την Αναγέννηση ο Κρανιώτης με πλασέ από κοντά, στο 13΄ ο Κουκούλης με κεφαλιά έκανε το 0-2 και στο 25΄ο Κρανιώτης με ανάποδη κεφαλιά σημείωσε το 0-3. Ο Χλωρός στο 47΄ με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-4 και με τον ίδιο σχεδόν τρόπο ένα λεπτό αργότερα ο Μπουντούρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Το τελικό 0-6 έγινε στο 74΄ με τον Γήτα.





Για τους γηπεδούχους δυο αξιόλογες φάσεις έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στο 9΄ με τον Καντού να καθυστερεί και να τον προλαβαίνει ο Αναστασίου ενώ στο 22' ένα σουτ του Ράπτη πέρασε άουτ.



Διαιτητές οι Γιάννης Μπλούνας (Παπασταθόπουλος – Καρανικόλας).



Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:





Αχιλλέας Δομοκού (Παφλιάς): Γιολδάσης (46' Κουτσούμπας), Τσιλίκας (46' Αδάμος), Πέδρο, Μπαντής, Αναστασίου, Κούλπας (55' Κήπος), Ράπτης, Αδάμος (30' Καλαμάρας), Μπουγιώτας, Καντού (55' Σταθόπουλος), Φραταράκου.





Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Αναστασίου, Γκουγκούδης, Τζάνης, Κουκούλης, Πάτρας, Φλιούκας, Κοντός, Μπιτέλης, Κόκκινος, Μυργιώτης, Κρανιώτης. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν: Αναστασίου (60' Σιαράβας), Τζάνης (Πάτρας), Κοντός (Μπιτέλης), Δημόπουλος, Ρόβας, Καραχάλιος, Γήττας, Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Χλωρός, Χατζηρίζος.


ΠΗΓΗ   http://www.starsports.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου