Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Δείτε με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα στη Φθιώτιδα

Έχει ξεκαθαρίσει πλέον η τάση για το σκηνικό του καιρού τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα...
Μέχρι και την Παρασκευή 7 Απριλίου ο καιρός στη Φθιώτιδα θα είναι γενικά άστατος με τοπικές ασθενείς βροχές κατά περιόδους, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.
Την Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπεται ήπιος καιρός με 20αρια και λίγες τοπικές συννεφιές, ενώ τις "παραδοσιακές" βροχές φαίνεται πως θα τις κάνει και φέτος τη Μ.Πέμπτη - Μ.Παρασκευή. Το Μ.Σάββατο και το Πάσχα ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας με ταβάνι τα 25αρια κατά τόπους.
Διαβάστε παρακάτω την εκτίμηση του συνεργάτη μας Κώστα Λούτα για τον καιρό της Μεγάλης εβδομάδας και του Πάσχα 
ΕΔΩ: http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/61110-deite-me-ti-kairo-tha-kanoume-pasxa-sti-fthiotida


ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ 
ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ευχάριστα τα νέα για τον καιρό της Μ. Εβδομάδας!
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!
Και τα τελευταία σημερινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν να "στηρίζουν" την αναλογική μου εκτίμηση για τις επόμενες ημέρες κι έτσι ενώ η ερχόμενη εβδομάδα δείχνει να έχει "άστατο" χαρακτήρα με αρκετές τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά , τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και κάποια σχετική ψύχρα προς τα τέλη κυρίως της ερχόμενης εβδομάδας, η Μεγάλη Εβδομάδα δείχνει αντίθετα γενικά να κυλά αρκετά ομαλά και σχετικά ζεστά, για αρκετές περιοχές της χώρας και κυρίως στα ανατολικά και νότια και με πιθανά κάποια επεισόδια μεταφοράς αφρικάνικης σκόνη και με νοτιάδες που δεν φαίνεται όμως να προκαλούν προβλήματα στα πελάγη.
Παρ' όλο που ο άστατος καιρός θα περιοριστεί σημαντικά την Μεγάλη Εβδομάδα ενδεχομένως να μην λείψουν όμως και κάποιες ανοιξιάτικου τύπου, μικρής διάρκειας μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ημιορεινά-ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Προς τα τέλη της Μ. Εβδομάδας και κυρίως προς την Κυριακή του Πάσχα υπάρχουν κάποιες ενδειξεις για λιγο πιο άστατο κατά τόπους καιρό, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για λεπτομέρειες..
Για οτιδήποτε νεότερο φυσικά θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από την σελίδα μου στο facebook
https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου