Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΦΙΣΤΙΚΙ NUTS’ N NUTS - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φιστίκι κελυφωτό ωμό

Η NUTS ‘N NUTS ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ξηρών καρπών και πιο συγκεκριμένα στο κελυφωτό φιστίκι.
Η γκάμα της ΝUTS ‘N NUTS αποτελείται από μία σειρά προϊόντων βραβευμένα από τα Βρετανικά Great Taste Awards. Στοχεύουμε σε PREMIUM ποιότητα. Με γήινο χρωματισμό στις συσκευασίες στη ΝUTS ‘N NUTS θα βρείτε Φιστίκι ωμό, Φιστίκι Ψημένο και Αλατισμένο και Φιστίκι ψημένο σε φυσικό χυμό λεμόνι και αλατισμένο με αλάτι Ιμαλαϊων. H πρωτότυπη χρήση του λεμονιού στο ψήσιμο κάνει το προϊόν 100% φυσικό ενώ το ροζ αλάτι Ιμαλαϊων δίνει μία διαφορετική γευστική νότα στο προϊόν σε σχέση με τα συνηθισμένα φιστίκια. Πάνω στις συσκευασίες μας μπορεί κανείς να βρει λίγα λόγια για την ιστορία του φιστικιού καθώς και προτεινόμενες χρήσεις του καρπού. Εκτός από τα φιστίκια από την NUTS ‘N NUTS θα βρείτε και άλλα προϊόντα όπως Μάυρη Κορινθιακή Σταφίδα.
Η επιλογή των καρπών μέχρι στιμής γίνεται από κτήματα οικογενειακής καλλιέργειας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Προσέχουμε πολύ τις συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής καθώς και την ποιότητα και την εμφάνιση των καρπών. Μετά από σχολαστική χειροδιαλογή επιλέγουμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας φιστίκια, με ανοιχτό άσπρο κέλυφος, με ζωντανό πράσινο χρώμα ψίχα και γλυκιά γεύση.
Στόχος μας είναι να μπορεί κανείς τα προϊόντα μας σε όλo τον κόσμο. Διαρκώς ψάχνουμε και συζητάμε νέες συνεργασίες για να μεγαλώσουμε το δίκτυό μας και αναζητάμε νέες ιδέες για να εξελίξουμε την επιχείρησή μας. Ταξιδεύουμε πολύ πηγαίνοντας σε εκθέσεις στο εξωτερικό.
Η τελική ιδέα....να γευτούν όλοι τους αυθεντικούς καρπούς της Ελλάδας, το άρωμα του φρέσκου φιστικιού, τις ευωδιές της φύσης....

Μ. & Σ. ΠΑΥΛΙΝΗ Ο.Ε.


Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη, 17121, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3254243
E-mail: info@nutsnnuts.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.nutsnnuts.com/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου