Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Οι Θεσσαλοί από τα Φάρσαλα «κατακτούν» την αγορά της Γερμανίας (βίντεο)

Speisen Der Götter GmbH - Düsseldorf

Δυο φίλοι από τα Φάρσαλα ο Μιχάλης Γιαντσίδης και ο Στέλιος Ζιάμας έχουν «κατακτήσει»την αγορά της Γερμανίας. Αποφάσισαν πριν από ενάμισι χρόνο να έρθουν στο Ντίσελντορφ και να ανοίξουν ένα μαγαζί με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα με την ονομασία Speisen Der Götter GmbH που στα Ελληνικά σημαίνει «Οι τροφές των Θεών».
Οι δυο νέοι μιλούν με χαρά για την δουλειά τους, αναφέροντας οτι στο κατάστημα τους, διαθέτουν αγνό λάδι και μέλι χωρίς συντηρητικά, αλλαντικά και διάφορα άλλα Π.Ο.Π. προϊόντα, όπως επίσης και εκλεκτά κρασιά από όλη την ελληνική επικράτεια. Οι πελάτες τους είναι κυρίως Γερμανοί και Ιάπωνες, αλλά και Γάλλοι. Προμηθεύουν με τα προϊόντα τους μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις  σε όλη την Γερμανία δείχνοντας έτσι έμπρακτα την διάδοση της ελληνικής κουλτούρας και μεσογειακής διατροφής.
Φυσικά τον τελευταίο καιρό έχουν αποτελέσει πόλο έλξης διαφόρων Γερμανικών αλλά και Ελληνικών ΜΜΕ. Παράδειγμα αποτελεί το σημερινό αφιέρωμα που τους επιφύλασσε η τηλεόραση του ALPHA TV όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο από το δελτίο ειδήσεων.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου