Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Οι Scorpions έρχονται για συναυλία στην Ελλάδα στις 20/07/2016 (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Οι θρύλοι της ροκ, οι Scorpions, επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία! 
Οι "Σκορπιοί", μετά την τελευταία τους παρουσία στη χώρα μας για την unplugged συναυλία τους στο θέατρο του Λυκαβηττού τον Σεπτέμβριο του 2013 (βγήκε και CD-DVD), κάνουν δυναμική επιστροφή με το "50th Anniversary World Tour", την παγκόσμια περιοδεία για τον εορτασμό των 50 ετών από την ίδρυσή τους!
Το πολυαγαπημένο σε όλο τον κόσμο συγκρότημα - και ειδικά στην Ελλάδα - θα εμφανιστεί στις 20 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Δέλτα Φαλήρου, με τους οπαδούς τους να ανυπομονούν να τους απολαύσουν σε σόου με ηλεκτρικές κιθάρες έπειτα από 6 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά ήταν τον Οκτώβριο του 2010 στο Σ.Ε.Φ. μαζί με τους Firewind και τον Γιώργο Γάκη.
Η Πλατεία Νερού πρόκεται για έναν από τους ομορφότερους συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα και δεδομένου ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και η συναυλία θα πραγματοποιηθεί καλοκαίρι, θα δημιουργηθεί η πλέον κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ροκάρει το ελληνικό κοινό (αλλά και οι ξένοι που θα έρθουν)!
Δείτε τον χώρο, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στο γήπεδο Tae Kwon Do και Beach Volley, με θέα στην Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό "Αβέρωφ".
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου