Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ., στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί στην υπηρεσία του πολίτη, το βράδυ στην υπηρεσία της τέχνης. Από αστυνομικοί μπαίνουν στα παπούτσια … διαρρηκτών και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σανίδι. Πρόκειται για τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας που ανέβασε χθες το έργο του Αλέκου Σακελλάριου "Ο Ηλίας του 16ου", στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
AdTech Ad

"Κάθε φορά ελπίζουμε να δίνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα" δηλώνει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρωταγωνιστής της παράστασης, υπαρχιφύλακας Βάιος Σπανός. "Το άγχος βέβαια πάντα υπάρχει, πάντα αγωνιούμε, αλλά ελπίζουμε ότι τα καταφέρνουμε. Αυτό που διαπιστώνουμε τις περισσότερες φορές είναι μια θετική αντιμετώπιση από όσους έρχονται και μας βλέπουν. Θέλουμε να έρθουμε κοντά στους πολίτες, στον κόσμο" συμπληρώνει ο κ. Σπανός.
Οι πρόβες μπορεί να είναι κουραστικές, ωστόσο "λειτουργούν εκτονωτικά» δηλώνει η εντυπωσιακή αστυφύλακας Ελένη Πυραλή. «Μου άρεσε πάντα η υποκριτική και πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο. Μόλις έμαθα για την ομάδα θέλησα αμέσως να γίνω κομμάτι της".
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου