Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Έμπλεξε άσχημα ο Α. Καρακούσης!Τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ φέρνουν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση το διευθυντή του Βήματος Αντώνη Καρακούση.Kι αυτό γιατί το συγκρότημα έχει θέσει εσχάτως εαυτόν απέναντι στην Καραμανλική πτέρυγα και έτσι αν δεν γίνει κάποια εντυπωσιακή κωλοτούμπα, από αύριο το πρωί αναμένεται τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ να στηρίξουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την υποψηφιότητα τουΚυριάκου Μητσοτάκη.
Όμως ο Αντώνης Καρακούσης εδώ και χρόνια έχει ταχθεί δημόσια απέναντι συνολικά στην οικογένεια Μητσοτάκη. Θυμίζουμε χαρακτηριστικό tweet του διευθυντή του Βήματος όταν ήταν υπουργός οΚυριάκος Μητσοτάκης το οποίο είχε δημιουργήσει αίσθηση και είχε προκαλέσει την έντονη ενόχληση και αντίδραση της οικογένειας Μητσοτάκη.Το tweet ανέφερε:..

«Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας! Πώς να πείσει ο Κυριάκος; Εξήντα τόσα χρόνια χιλιάδες διορίστηκαν από τον πατέρα του, την αδελφή του και απ´ όλο του το σόι…».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://zoornalistas.blogspot.gr/2015/12/blog-post_617.html 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου