Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Διάγνωση μέσω βιντεοκλήσης στο Ιατρείο Online

Διάγνωση μέσω βιντεοκλήσης στο Ιατρείο Online

Της Ελένης Πετροπούλου
Ανοιξε τις «πύλες» του το Ιατρείο Online, μια καινοτόμος διαδικτυακή υπηρεσία, προγραμματισμού και πραγματοποίησης ιατρικών ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης! Μέσα από την υπηρεσία ο χρήστης για οποιοδήποτε θέμα υγείας τον απασχολεί, βλέπει και συνομιλεί με τον ιατρό σε πραγματικό χρόνο. Στο Ιατρείο Online, το οποίο λειτουργεί πιλοτικά από την 1η Ιανουαρίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε επαγγελματίες υγείας 15 διαφορετικών ειδικοτήτων.
«Δημιουργήσαμε μια υπηρεσία η οποία δίνει ουσιαστική λύση σε προβλήματα της εποχής μας. Οι ιατροί έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εξ αποστάσεως και να αμείβονται για αυτές. Οι ασθενείς / θεραπευόμενοι μπορούν να δουν τον ιατρό τους από όπου και αν βρίσκονται εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα», τονίζει ο Μανώλης Κουκλέλης, ένας εκ των δύο εμπνευστών της υπηρεσίας.
Όπως διευκρινίζει ο έτερος εμπνευστής Μανώλης Νειάδας, «τα ραντεβού στο Ιατρείο Online δεν υποκαθιστούν τη φυσική επίσκεψη στον ιατρό. Η υπηρεσία ενδείκνυται για συμβουλές από ειδικούς, αναζήτηση πρώτης κατεύθυνσης, παρακολούθηση χρόνιων παθήσεων αλλά και αναζήτηση δεύτερης γνώμης».

Μιλήστε με τον ιατρό της επιλογής σας online

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου