Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ Γ.Σ ΦΑΛΑΡΑ ΣΤΥΛΙΔΟΣ - Α.Σ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ 70 - 45

                                      Α.Σ ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ 
Γ.Σ ΦΑΛΑΡΑ ΣΤΥΛΙΔΟΣ-Α.Σ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ 70 - 45


Δυστυχώς ένας ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ εκ των αντίπαλων παίχτης ( Νο7- Χαδος ) ήτανε αρκετός για να πυροδοτήσει ένα όμορφο και χωρίς βαθμολογικής σημασίας-για εμάς- ματς μιας και κατεβήκαμε μονο με 1 άνδρα και 11 μικρούς για να πάρουν και άλλες εμπειρίες οι νεαροί μας παίχτες! ΕΒΡΙΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ προς τον πάγκο μας χωρίς λόγο,μέχρι που σε κάποια φάση που έκανε φάουλ σε νεαρό μας παίκτη τον χτύπησε και με την μπάλα από πίσω! Αμέσως βλέποντας την ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ προς τον μικρο,μπήκα στην πλάγια γραμμή μπροστά στον παίχτη μου( γεννημ το 2000 ) για να τον προστατεύσω από τυχόν καυγά. Ο αντίπαλος εκμεταλλευόμενος την απομάκρυνση του διαιτητή προς την γραμματεία για την χρέωση τεχνικής ποινής( δίκαια-λόγω εισβολής μου στον αγωνιστικό χώρο) ''διδαξε ηθος'' ΚΑΙ ΜΕ ΆΡΠΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ!! Κάπου εκεί επικράτησε μια αναστάτωση και το Νο7 συνεχίζει να βρίζει τον βοηθό μου και την μανα του( δεν ήξερε ότι έχουμε την ίδια...! )και με την παρέμβασή ψυχραιμότερων, το σόου του ''ανικητου'' έλαβε τέλος και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά,ΧΩΡΊΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΝΤΙΣΚΑΛΙΦΙΕ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ! Το μόνο ''λαθος'' που εκανα αμεσως μετα,ήτανε να χειροκροτησω ειρωνικα τον αντιπαλο καθως πηγαινε στον πάγκο του και να ευχαριστησω εναν φιλαθλο της κερκιδας για τις ''ευχες'' που μου εδινε! Δυστυχως τετοιοι παιχτες που ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΑ δεν εχουν καμια απολυτως θεση σε κανεναν χώρο,ειδικα στον χώρο του μπασκετ.Οπως δεν εχουν θεση και οι ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ και οι ΥΒΡΕΙΣ σε σπιτια,μαναδες κτλ. Λογω του παιχνιδιου και της θεσης μου,καταφερα να διατηρησω την ψυχραιμια μου σε αυτα που περνουσε η ομαδα και εδωσα τοπο στην οργη στον ανεκδιηγητο αντιπαλο παιχτη! Δυστυχως στο τελος του αγωνα μετα την καθιερωμενη ''φωνη'' της ομαδας και ενω οι παιχτες απομακρυνθηκαν προς τα αποδυτηρια για να αλλαξουν,πλησιασα την γραμματεια ( η οποια δεχθηκε και αυτη επιθεση απο φιλαθλο ) για να παρω δελτια και φυλλο αγωνα,το Νο 7 συνεχισε να ''στολιζει'' την μανα μας και τα σπιτια μας και καπου εκει το 'χασα ο ανθρωπος και αρχισα ενα κυνηγητο το οποιο ελαβε τελος με την παρεμβαση καποιων παιχτων της αντιπαλης ομαδας( προς τιμην τους και τους ευχαριστω ) !! 


ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΛΟΥΣΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 35 ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 50-43.ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΙΛΕΠΤΟ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ 55-43 ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ 3 ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ(2000-2002).ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΛΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!   Παναγιώτης Ρήγας


δεκαλεπτα α=17-11 , β=09-11, γ=20-14 , δ=24-09


Καραγιωτας 10π, Λαινας Στ 7π, Λαινας Γ, Κοκκινος Αλ 15π, Καρυωτης 5π, Κοκκινος Θ, Κακογιαννης, Κοκκινος Μ, Σκουφιτσας, Δασκαλοπουλος, Νταλιος, Πανταζης 8π.

ΠΗΓΗ  http://asmoutadomokou.blogspot.gr/2015/02/blog-post_15.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου