Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

«ΠασΤέλειον»: Το παστέλι από τα Χανιά που έχει αγαπηθεί απ' όλη την Ελλάδα




Ο Γιώργος Γραμματικάκης, φτιάχνει το μοναδικό παστέλι στην Ελλάδα με ωμό μέλι και έχει καταφέρει να κερδίσει την εγχώρια αγορά. Όχι κι άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν το 2003 στη μικρή γκαρσονιέρα στα Χανιά που έμενε με τη μητέρα του.

Το Παστέλειον διατίθεται σε ένα μέγεθος, σε μπάρες των 50γρ και σε έναν τύπο. Συσκευάζεται σε ειδικό αεροστεγές φιλμ για τρόφιμα το οποίο τοποθετείται σε χάρτινο περιτύλιγμα και το διατηρεί φρέσκο όπως τη στιγμή της παραγωγής του. Η ημερομηνία λήξης του είναι 5 μήνες μετά την παρασκευή του και γιαυτό παρασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε φρέσκο, γευστικό και με τιςθρεπτικές του αξίες αναλλοίωτες. Μπορείτε να ζητήσετε πακέτο με ποσότητα της επιλογής σας. Για καταστήματα προτείνουμε μία συσκευασία των 30 τεμαχίων στην πρώτη παραγγελία. Σαν δώρο, η αποστολή θα γίνεται στο κατάστημά σας με δικιά μας επιβάρυνση με την Γενική Ταχυδρομική!

Γ. Γραμματικάκης
Χανιά Κρήτη
~
Tηλ: 28210 02774
sales@pasteleion.com


ΚΑΙ ΣΤΟ  http://pasteleion.com/gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  http://www.huffingtonpost.gr/2014/12/23/--pasteleion-pasteli-kriti_n_6364946.html?utm_hp_ref=greece

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου