Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

RIVER WEST: Ενα πρότυπο εμπορικό κέντρο - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το RIVER WEST είναι ένα πρότυπο εμπορικό κέντρο, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Σε ένα χώρο υψηλής λειτουργικότητας και αισθητικής, άνετο και φωτεινό, οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να χαλαρώσουν σε ένα από τα εστιατόρια ή καφέ, μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους τους, απολαμβάνοντας τη θέα προς την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

Το RIVER WEST φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία καταστημάτων και υπηρεσιών σε ένα χώρο καλαίσθητο και μοντέρνο, γεμάτο φως και χρώμα. Διαθέτει επίσης δωρεάν χώρο στάθμευσης 2.500 θέσεων. Το πρότυπο αυτό εμπορικό κέντρο έρχεται να προσθέσει αξία σε μια περιοχή με εξαιρετική δυναμική ανάπτυξης, αυτή των Δυτικών Προαστίων. 

Μάλιστα, η ονομασία RIVER WEST προέκυψε μετά από έρευνα που έγινε σε κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ήθελαν να αναδείξουν το νέο εμπορικό κέντρο ως χαρακτηριστικό σημείο συνάντησης δίπλα στο ποτάμι, στα Δυτικά Προάστια

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST έχει εμβαδόν κτιρίου 20.000 τ.μ. και έρχεται να ολοκληρώσει το εμπορικό συγκρότημα RIVER WEST, που έχει συνολικό εμβαδόν 45.000 τ.μ. και αξιοποιεί μία έκταση 59.500 τ.μ.


ΔΩΡΕΑΝ PARKING 2.500 ΘΕΣΕΩΝ: 
Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου. Μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη, Ιεράς Οδού, Θηβών και άλλων, παραπλεύρων, σημαντικών αξόνων της περιοχής.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ RIVERWEST

To mini bus 20 θέσεων, το οποίο πραγματοποιεί την κυκλική διαδρομή από το σταθμό του Αιγάλεω έως το RIVERWEST, σας περιμένει στην είσοδο του Εμπορικού Κέντρου. Η καλύτερη λύση, για όσους δε μπορούν να μετακινηθούν με αυτοκίνητο ή θέλουν να μας επισκεφθούν χρησιμοποιώντας το metro! Εδώ θα βρείτε το ωράριο από και προς το metro, καθώς και τη διαδρομή που ακολουθεί.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET (Wi-Fi)

  • TAXI

  • ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

  • ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

  • ΡΑΜΠΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

  • ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ 1Ο ΚΑΙ 3Ο ΕΠΙΠΕΔΟ

  • ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

  • ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ & ΤΟΥΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ

  • ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΑΤΜ)

    • Alpha Bank
    • Τράπεζα Πειραιώς
«Παιχνιδογειτονιά» και πάλι...



«δωρεάν απασχόληση για τα παιδιά καθημερινά»

Στο RIVER WEST μπορείτε ακόμα να βρείτε: 

Kομμωτήριο
Tηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 210 5441104
  

CarCleaner

Kαθαρισμός αυτοκινήτων με υλικά NanoCarCleaner και ατμό.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία της εταιρείας CarCleaner το αυτοκίνητό σας μπορεί να καθαριστεί σε οποιοδήποτε σημείο, χωρίς να αφήσει σταγόνα νερού ή βρωμιά στο πάτωμα και φυσικά είναι ιδανικό για το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας σε δημόσιους χώρους.
Η CarCleaner αποτελεί μια επαναστατική ιδέα ενός προϊόντος, φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και ταυτόχρονα ένα πρωτοποριακό καθαριστικό αυτοκινήτων.

Σας προσφέρουμε λύσεις, με τις κινητές μονάδες καθαρισμού, όσο και με το γρήγορο service το οποίο παρέχουμε σε κάποια από τα καταστήματα μας, ή σε κάποιο σημείο ενός Εμπορικού κέντρου όπως το RIVER WEST με το οποίο και συνεργαζόμαστε.

Στόχος μας: Η μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου των πελατών μας. Θέλουμε να βλέπουμε καθαρότερα αυτοκίνητα στον δρόμο και κυρίως θέλουμε να επιτύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, συμβάλλοντας και εμείς στην προστασία του περιβάλλοντος!
(Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον χρόνο των αγορών σας όσο εμείς φροντίζουμε το αυτοκίνητο σας.)

Tηλέφωνο επικοινωνίας 6972008442


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  http://www.riverwest.gr/home.aspx
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου