Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ - Μουσικές πινελιές υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στο Κάστρο του Δομοκού

Ψηλά στο ιστορικό Κάστρο του Δομοκού, την αρχαία Ακρόπολη των Θαυμακών, υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, η Αρετή Κετιμέ και ο τραγουδοποιός Πέτρος Δουρδουμπάκης, με μια μοναδική συναυλία σε μια γλυκιά και μαγική βραδιά, ζωγράφισαν με τις μουσικές τους πινελιές, στο κάδρο της ιστορίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο  των εκδηλώσεων, «Στο φως του φεγγαριού», του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, στις 9:30 το βράδυ, με συνδιοργάνωση, Υπουργείο Πολιτισμού – 24η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων – Δήμος Δομοκού Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Εισαγωγή στην εκδήλωση έγινε από τον πρόεδρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού κ. Ιωάννη Τράντα και εκ μέρους της ΙΔ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, από τον κ. Βασίλη Καρανικόλα.
Τέτοιου είδους εκδήλωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο ιστορικό Κάστρο του Δομοκού, που δυστυχώς παρέμενε αναξιοποίητο ενώ έπρεπε να είναι το κέντρο των Πολιτιστικών δράσεων της περιοχής Δομοκού και όχι μόνο.


Εύγε στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους αυτή.


Για το LamiaTimes.gr
Δημήτρης Καρέλης
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ: http://www.lamiatimes.gr/2013/08/blog-post_22.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου