Τρίτη 4 Μαρτίου 2025

Τσιαπάρας: Φτιάχνει γιαούρτια από το 1956 και συνεχίζει να τα πουλάει πόρτα-πόρτα.

 


Το εργαστήριο της οικογένειας Τσιαπάρα που βρίσκεται στο Χαϊδάρι, μπορεί να θεωρηθεί “Μέκα του γιαουρτιού”. Συνεχίζουν να το φτιάχνουν με τον ίδιο τρόπο όπως παλιά, από τότε που ξεκίνησε ο παππούς Γιάννης, γιατί κάποια πράγματα δεν επιτρέπεται να “κάνουν ρούπι” από την παράδοση.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ https://xaidarisimera.gr/tsiaparas/


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου