Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Το κουλούρι Θεσσαλονίκης: η ιστορία και μια συνταγή!

 


Το ”λαϊκό” σουσαμένιο ψωμί που έγινε αγαπημένη συνήθεια όλων των Θεσσαλονικέων!


Μπορεί για την καταγωγή και το όνομά του να υπερηφανεύεται η Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια η διατροφική αξία του και η νοστιμιά του, έχουν κατακτήσει όλη τη χώρα και όσοι το… αγαπούν, το επιλέγουν ως σνακ συχνά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ https://www.anexitilo.net/2022/01/blog-post_17.html




dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου