Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Οι δημοτικές συγκοινωνίες της Αττικής - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, ένας μετά τον άλλο οι δήμοι της Αττικής άρχισαν να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες δημοτικής συγκοινωνίας για να συμπληρώσουν τα κενά των γραμμών του ΟΑΣΑ. Οι υπηρεσίες αυτές δέχθηκαν πλήγμα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης αλλά πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στους περισσότερους δήμους του λεκανοπεδίου.

Ένα σημαντικό πρόβλημα είναι πως ο ΟΑΣΑ δεν ενημερώνει για τις γραμμές αυτές και δεν τις περιλαμβάνει στο σύστημα της τηλεματικής με συνέπεια ο μόνος τρόπος να πληροφορηθεί κανείς να είναι να απευθυνθεί στον εκάστοτε δήμο.


Για να διευκολύνουμε την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται, φτιάξαμε αυτή τη σελίδα αφού αναζητήσαμε πληροφορίες για όλες τις γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας Δήμων της Αττικής.

Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε να χρειαζόμαστε την βοήθεια των δήμων ή δημοτών που έχουν αμεσότερη ενημέρωση για να κρατήσουμε αυτή τη σελίδα ενημερωμένη. Αν κάποια από τις παρακάτω πληροφορίες χρειάζεται διόρθωση η συμπλήρωσε, μπορείτε να στείλετε ένα email στο contact@athenstransport.com

Μπορείτε επίσης να δείτε τη βάση δεδομένων των πληροφοριών για τις δημοτικές συγκοινωνίες της Αττικής

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ https://www.athenstransport.com/dimotiki/

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου