Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΤΡΙΚΑΛΑ: Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Μύλου των Ξωτικών 2019-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Μύλος των Ξωτικών
Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!
Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί  τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ο Καρυοθραύστης, το διασημότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι όλων των εποχών, ζωντανεύει στο Μύλο των Ξωτικών. Παραμονή Χριστουγέννων. Σε λίγες ώρες, το ρολόι θα χτυπήσει μεσάνυχτα, μια ώρα μαγική, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.  Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ε.Τ.Α. Χόφμαν, που ενέπνευσε τον Τσαϊκόφσκι, με τη θρυλική  του μουσική,  αποτελώντας σταθμό στην ιστορία του κλασσικού χορού, και που συνεχίζει να εμπνέει ακόμα και σήμερα, ζωντανεύει στο εντυπωσιακότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών.  Ακολουθήστε τη μαγική ιστορία του ξύλινου Καρυοθραύστη και της μικρής Κλάρας στα 4 παραμυθένια Βασίλεια, και συναντήστε τη Νεραΐδα των Ζαχαρωτών, τη Βασίλισσα των Λουλουδιών, την Μπαλαρίνα των παιχνιδιών και τον ‘Αη Βασίλη, στο βασίλειο του Πάγου. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ: http://www.milosxotikon.gr/home/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου