Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Κινηματογραφική ταινία η διασκέδαση στην Ελλάδα – Γυρίζεται από το 19ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Picture
Οι μαθητές υποδύονται πρωταγωνιστές ταινιών, ανατρέχοντας στη διασκέδαση της Ελλάδας από το ρεμπέτικο μέχρι και την ντίσκο, στο διάβα ενός και πλέον αιώνα, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται παρουσία εκπαιδευτικών και γονέων σε χώρους διασκέδασης της πόλης, ώστε να αποτυπωθεί ακόμη πιο ρεαλιστικά το περιεχόμενο της ταινίας.Εδώ και περίπου ένα μήνα το 19ο Δημοτικό Βόλου έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας κινηματογραφικής ταινίας, με θέμα τη διασκέδαση στην Ελλάδα.
Ένα εντυπωσιακό εγχείρημα, στο οποίο συμμετέχουν οι μαθητές όλου του σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να βρίσκονται δίπλα τους, συντονίζοντας, ράβοντας ρούχα, που παραπέμπουν στη διασκέδαση της κάθε διαφορετικής εποχής, αλλά και βρίσκοντας κέντρα διασκέδασης και εστίασης, για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων.
Στόχος είναι η κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Ελλάδα, καλή διασκέδαση», να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ώστε στις 14 Ιουνίου να παρουσιαστεί στον κινηματογράφο.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://e-thessalia.gr/kinimatografiki-tainia-i-diaskedasi-stin-ellada-gyrizetai-apo-to-19o-dimotiko-scholeio-voloy/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου