Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Η ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ ιδρύθηκε το 1983 και έκτοτε δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εκδηλώσεων και δεξιώσεων κάθε τύπου, στο βιομηχανικό catering καθώς επίσης έχει αναλάβει τη λειτουργία κυλικείων και εστιατορίων στα πλαίσια μεγάλων διοργανώσεων.

Διαθέτει πέντε υπερσύγχρονα εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητους πολυχώρους στη Θεσσαλονίκη και στην Κομοτηνή στους οποίους μπορεί να φιλοξενήσει ποικίλες εκδηλώσεις ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα κάλυψης σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και σε λοιπούς προορισμούς κατόπιν συμφωνίας αφού συνεργάζεται με χώρους σε όλη την επικράτεια.

Επιπλέον η εταιρία δραστηριοποιείται και στην παραγωγή συσκευασμένου σάντουιτς και κρουασάν και διανομή των προϊόντων της μέσω του ιδιόκτητου στόλου οχημάτων  αλλά και μέσω αντιπροσώπων σε όλη την χώρα. 

Απασχολεί 100 και πλέον απόλυτα εξειδικευμένους εργαζόμενους που έχουν φιλοσοφία την άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή ποικιλία και την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί σαν ηγετική δύναμη στο χώρο του Catering, διότι αναπτύσσεται και εκσυγχρονίζεται διαρκώς. Αυτή την στιγμή με τις κινητές μονάδες σίτισης που διαθέτει εξυπηρετεί έως και 20.000 άτομα ημερησίως.



ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ: http://www.cateringhoutos.gr/root.el.aspx

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου