Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SUNLIGHT-Factory-2014
Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ έχει παγκόσμια παρουσία στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές, καταναλωτικές εφαρμογές και εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας. Διανύοντας την τρίτη δεκαετία σταθερής ανάπτυξης, η εταιρεία συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους παραγωγούς λύσεων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο.

Δεοντολογία & Βιωσιμότητα
Οι έννοιες της βιωσιμότητας και της δεοντολογίας είναι άκρως σημαντικές  για την εταιρεία μας, καθώς σηματοδοτούν τη συνεχή προσπάθεια για επίτευξη επιχειρηματικής ανάπτυξης, με ταυτόχρονη ορθή περιβαλλοντική διαχείριση και κοινωνική υπευθυνότητα, γεγονός που εξασφαλίζει αμοιβαία οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε πτυχή των καθημερινών δραστηριοτήτων μας, όπως η ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών, η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας, η επιλογή των προμηθευτών μας και η συνεργασία μαζί τους, η αντιμετώπιση των τοπικών και παγκόσμιων προκλήσεων στις περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε και η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των υπαλλήλων μας, διέπεται από τις αρχές της βιωσιμότητας και της δεοντολογίας.
Κεντρικά γραφεία
Ερμού 2 & Νίκης, Πλατεία Συντάγματος
105 63 Αθήνα, Ελλάδα
Τ +30 210 6245400
F +30 210 6245409
E info [at] sunlight.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  http://www.systems-sunlight.com/el/

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου