Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Από το Τσοτύλι Κοζάνης ο πρώτος τυποποιημένος ελληνικός πατσάς

Αποτέλεσμα εικόνας για Από το Τσοτύλι Κοζάνης ο πρώτος τυποποιημένος ελληνικός πατσάς
Επιχειρηματικό μυαλό θα πει να βλέπεις την ευκαιρία για δουλειές, για ανάπτυξη, για business, εκεί που δεν τη σκέπτονται άλλοι. Αυτό ακριβώς έκανε ο κ. Γιώργος Καλαγασίδης, προτείνοντας στους Έλληνες αλλά και στους απανταχού της γης φίλους του πατσά, την πρώτη μαγειρεμένη και τυποποιημένη σούπα πατσά.
"Ο πατέρας μου είχε πατσατζίδικο στο Τσοτύλι από το 1953, στην οικογένεια έχουμε τις συνταγές και ξέρουμε ότι ο πατσάς μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά έχει πολλούς και φανατικούς φίλους. Όταν με την οικονομική κρίση οι νυχτερινές έξοδοι και οι δαπάνες των Ελλήνων περιορίστηκαν, σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ βολικό, να μπορούν εύκολα να απολαύσουν την αγαπημένη τους σούπα στο σπίτι, χωρίς να αναγκαστούν να τη μαγειρέψουν οι ίδιοι ή να βγούνε έξω το βράδυ για να πάνε σε κάποιο πατσατζίδικο", εξήγησε στη Voria.gr ο κ. Καλαγασίδης.
Ο "Ελληνικός Σπιτικός Πατσάς" είναι το πιο πρόσφατο επιχειρηματικό εγχείρημα του Γιώργου Καλαγασίδη. Μετά από πολλά χρόνια ζωής και δουλειάς στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο της ένδυσης, το 1999 επέστρεψε στο Τσοτύλι του νομού Κοζάνης, την εποχή που δημιουργήθηκε η πρώτη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας και δημιούργησε τον ξενώνα "Καρούτα", ενώ στην ίδια γειτονιά, στη περιοχή της πλατείας, ανοίγει και εστιατόριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ http://www.voria.gr/article/ellinikos-spitikos-patsas-apo-to-tsotili-me-meraki


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου