Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Μήνυση κατά του Νίκου Παππά κατέθεσε ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης



«Τα fake news γυρίζουν σήμερα μπούμερανγκ στους εμπνευστές και διακινητές τους, τους οποίους οδηγώ στην Δικαιοσύνη χάρη στη συνδρομή των Αμερικανικών αρχών για την αποκάλυψη της αλήθειας».
Με αυτά τα λόγια ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Νίκου Παππά αναφορικά με τα όσα είχαν εκτυλιχθεί σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης κατά την επίσημη επίσκεψη της ελληνικής αποστολής, τον Σεπτέμβριο του 2016. Αρκετά δημοσιεύματα εκείνη την περίοδο έκαναν λόγο για την υπόθεση περούκα γκέιτ, με το θέμα να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.
Όπως λέει ο δημοσιογράφος, μετά τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, που αφορούν την υπόθεση, και τη δημοσίευσή τους από την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα και αποδεικνύονται τα ψέματα του τωρινού υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Ο κ. Δημάδης, μάλιστα, τον καλεί «να μην κρυφτεί πίσω από τα φουστάνια της πολιτικής του ασυλίας και να ζητήσει αυτοβούλως να αρθεί η ασυλία του».
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου