Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Τι συμβαίνει στον Δήμο Καλλιθέας; Κάρναβος κερνάει, Κάρναβος πίνει….



Δείτε μερικά από τα…. «κεράσματα» του κ. Κάρναβου, οπως τα ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Εμιρζάς στην συνέντευξη τύπου

Δήμος Καλλιθέας

– Σε Δυο από τις απευθείας συμβάσεις που έλεγξαν οι Επιθεωρητές του Υπ. Οικονομικών, πληρώθηκαν μη νόμιμες, συμβάσεις 221.438,33€ (σελίδα 40 του πορίσματος).
– Απευθείας ανάθεση στο λογιστή των ιδιωτικών επιχειρήσεων του κ. Κάρναβου συμβάσεων συνολικής αξίας πάνω από 38.000€ το χρόνο.
  • Απ’ ευθείας αναθέσεις (που ενδεχομένως υποκρύπτουν και κατάτμηση), με χαρακτηριστική την περίπτωση των πέντε (5) απ’ ευθείας αναθέσεων σε διάστημα 1,5 έτους -με παρεμφερές αντικείμενο- σε συγκεκριμένο μελετητή από τις Σοφάδες Καρδίτσας συνολικής αξίας περίπου 88.727€.
  • Συγκεκριμένη εταιρεία έχει λάβει από τον Δήμο, συνολικά πάνω από 700.000€. Ανέφερε πως η εταιρεία είναι η μοναδική συμμετέχουσα στους Διαγωνισμούς με εκπτώσεις μικρότερες του 1%.

Διαβάστε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 07.03.2018 ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Εμιρζάς με κύριο θέμα την αδιαφάνεια της Διοίκησης Κάρναβου στο Δήμο Καλλιθέας,  ανέφερε τα εξής:

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου