Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Δελτίο τύπου σχετικά με την ενημερωτική συνάντηση της επιτροπής κουνουποκτονίας στον Δομοκό.Ενημερωτική συνάντηση για τη ραγδαία αύξηση των κουνουπιών, των τρωκτικών και των ακριδών και τον βέλτιστο τρόπο αντιμετώπισης αυτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Δομοκό, από την Επιτροπή Κουνουποκτονίας, παρουσία του Δημάρχου Δομοκού, κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αναφέρθηκαν οι εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών, τρωκτικών και ακριδών και στη συνέχεια δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες  για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν,  προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι στη μείωση των προαναφερθέντων εντόμων και τρωκτικών.
Τόσο τα μέλη της επιτροπής όσο και ο Δήμαρχος επισήμαναν ότι, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιομορφία του Δήμου Δομοκού όσον αφορά τη φυτική του κάλυψη, θεωρείται αναγκαία η λήψη μέτρων καταπολέμησης των εντόμων (κουνούπια, ακρίδες) και των τρωκτικών, καθώς επίσης και η ενημέρωση των δημοτών.
Στην ενημερωτική συνάντηση το παρών έδωσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς, επίσης, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.
Τέλος, παραχωρήθηκαν από την επιτροπή κουνουποκτονίας ενημερωτικά φυλλάδια με πληροφορίες και τρόπους αντιμετώπισης των εν λόγω εντόμων και  τρωκτικών, τα οποία θα μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται από τα δημοτικά καταστήματα και το ΚΕΠ του Δήμου.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου