Tα προϊόντα της κέρδισαν δύο ακόμα χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στον παναυστραλιανό διαγωνισμό Australian Food Awards
Μία μικρή ομογενειακή μονάδα παραγωγής παγωτού κατάφερε και φέτος με τα προϊόντα της, να σαρώσει τα βραβεία του παναυστραλιανού και υψηλού κύρους διαγωνισμού στον χώρο της γεωκτηνοτροφικής βιομηχανίας, Australian Food Awards. Τα παγωτά της Gelati Sky με γεύσεις σοκολάτα και χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, απέσπασαν το χρυσό μετάλλιο ενώ αυτό με γεύση βανίλια το αργυρό.
Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπόψη του ότι η Τόνι και ο Ανδρέας Παπά (Παπαναστασίου) ανέλαβε τη Gelati Sky πριν από περίπου δύο χρόνια και ότι από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να κρατήσουν τα προϊόντα της στο βάθρο των νικητών του θεσμού Australian Food Awards, τότε σίγουρα οι δύο ομογενείς ξέρουν πώς να «ερεθίζουν» γευστικά τους «ψαγμένους ουρανίσκους» και να ικανοποιούν εκλεπτυσμένα γούστα.
Η επιλογή των δύο ομογενών να αγοράσουν την μικρή αυτή βιοτεχνία πριν από δύο χρόνια στηρίχθηκε στην ιστορία της Gelati Sky και σε μία παλιά καλή φιλία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://neoskosmos.com/news/el/node/62309
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.gelatisky.com
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.gelatisky.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου