Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.
Ειδικότερα, η Τράπεζα προχώρησε σε νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ Λαμίας για το βαμβάκι, τον αραβόσιτο και το γάλα.
Η Βιομηχανία Γάλακτος Λαμίας ιδρύθηκε το 1963 και βρίσκεται στα Καλύβια Λαμίας και ανήκει αποκλειστικά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας. Είναι ένα σύγχρονο εργοστάσιο που πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Το εργοστάσιο παράγει υψηλής ποιότητας παστεριωμένο γάλα (πλήρες, ελαφρύ, σοκολατούχο, ξυνόγαλα), όπως επίσης και πολλά άλλα τυροκομικά προϊόντα (γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλο, φέτα, τυρί γίδινο, τελεμέ, αιγοπρόβεια γραβιέρα και κεφαλοτύρι).
Τα προϊόντα, με την επωνυμία L’ami, διακινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και σε 60 καταστήματα της Αττικής. Χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων είναι η ποιότητα, η γεύση και η διατροφική τους αξία. Το φρέσκο γάλα Λαμίας παράγεται στα βουνά και στις πεδιάδες της Ρούμελης. 

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου