Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Το Τελευταίο Σημείωμα» - Η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη

Στη νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη, «Το Τελευταίο Σημείωμα», που κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 26 Οκτωβρίου σε διανομή Tanweer, συμμετέχει ως συμπαραγωγός η COSMOTE TV. Τέσσερα χρόνια μετά την πολυβραβευμένη «Μικρά Αγγλία», ο Παντελής Βούλγαρης επιστρέφει με ένα ακόμη ιστορικό δράμα με φόντο το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Χαϊδαρίου και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το διάστημα πριν την Πρωτομαγιά του '44. Η COSMOTE TV προσφέρει στους συνδρομητές της 100 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της Αθήνας και άλλες 50 για εκείνη της Θεσσαλονίκης. 

Αν είσαι συνδρομητής COSMOTE TV, στείλε SMS γράφοντας ΑΘΗΝΑ στο 19129 και μπορεί να κερδίσεις μία από τις 100 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Αν είσαι συνδρομητής COSMOTE TV, στείλε SMS γράφοντας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο 19129 και μπορεί να κερδίσεις μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου στο Ολύμπιον.

Χρέωση 11 λεπτά ανά SMSΠΗΓΗ  https://www.cosmote.gr/portal/to-teleutaio-simeioma?utm_source=huffingtonpost.gr&utm_medium=970x250&utm_


ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ: http://flix.gr/news/pantelis-voulgaris-last-note-teaser-trailer.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου