Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Βράβευση μαθητριών για την 1η θέση στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 3on3Τις μαθήτριες  της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου Δομοκού, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 3on3, στο Νομό Φθιώτιδας, βράβευσαν ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας, κ. Καλημέρης Νικόλαος, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στο Γυμνάσιο Δομοκού.
Ο Δήμαρχος Δομοκού συνεχάρη τόσο τις μαθήτριες όσο και τον προπονητή τους  για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τη σωστή προετοιμασία τους και την επιμονή που επέδειξαν  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Ο Δήμος Δομοκού, από την πλευρά του, θα συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους προσπάθειες σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις σχολικές επιτροπές που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να παρέχονται στους  εκπαιδευτικούς  και στους μαθητές οι κατάλληλες υποδομές και υπηρεσίες.
Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Δομοκού τόνισε ότι οι μαθητές είναι η κινητήριος δύναμη για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για ένα περιβάλλον που θα τους προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιούν τα όνειρά τους.
Οι μαθήτριες που διακρίθηκαν στους αγώνες, κατά αλφαβητική σειρά, είναι:
Κολοβού Βασιλική, Ντάλιου Βασιλική, Παπαδημητρίου Βέρα, Σιαφάκα Βένια και Σκουφίτσα Ευαγγελία, με τη στήριξη του προπονητή τους και καθηγητή Φυσικής  Αγωγής, κ. Θεοδωρακόπουλο Λάμπρο.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου