Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ: XTERRA Greece Championship 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για XTERRA Greece Championship 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
XTERRA Greece Championship 2015
Το μεγαλύτερο διεθνές event Off Road Tριάθλου στην Ελλάδα, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, στις 20 Ιουνίου 2015 στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.
 Είσαι έτοιμος να ζήσεις Περισσότερα?
Η Οργανωτική Επιτροπή του  XTERRA Greece σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας,το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν  την συνδιοργάνωση του 3ου XTERRA Greece Championship στη Λίμνη Πλαστήρα στις 20 Ιουνίου 2015.
Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, το XTERRA συνδυάζει την κολύμβηση με την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.
Ο κύριος αγώνας, μέρος του Ευρωπαικού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, περιλαμβάνει 1500m κολύμβηση, 30km ποδηλασία με mountain bike και 10km τρέξιμο.
Όπως και το 2014, στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και αγώνας XTERRA Sprint, που περιλαμβάνει 750m κολύμβηση, 15km ποδηλασία με mountain bike και 5km τρέξιμο, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε λιγότερο προπονημένους ή αρχάριους αθλητές να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του αγωνίσματος.
Ο φετινός αγώνας σε συνέχεια της περυσινής χρονιάς, θα αποτελέσει και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Triathlon στη χώρα μας σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου