Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Άλματα από «ασήμι» Στεφανίδη και Μάστορας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)





Εξαιρετικά έκλεισε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου για τους Έλληνες αθλητές με τους Αντώνη Μάστορα και Κατερίνα Στεφανίδη να κατακτούν τη δεύτερη θέση στα αγωνίσματά τους.

Τον χoρό άνοιξε ο Αντώνης Μάστορας στο ύψος ανδρών. Ο Έλληνας αθλητής με άλμα στα 2.31, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ κατέκτησε στην δεύτερη θέση μαζί με τον Ιταλό Σιλβάνο Κεσάνι και μοιράστηκαν το ασημένιο μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ντανιήλ Τσιπλάκοφ που σημείωσε επίσης 2.31 αλλά με την πρώτη προσπάθεια. Ο 24χρονος αθλητής ξεκίνησε από το 2,19 το οποίο πέρασε με την δεύτερη, συνέχισε στο 2.24 που πέρασε με την πρώτη. Το 2.29 το πέρασε με την τρίτη ενώ το 2.31 με την δεύτερη, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ. 

Να σημειώσουμε ότι στον τελικό συμμετείχε και ο Κύπριος Κυριάκος Ιωάννου που τραυματίστηκε και δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα.

Επιτυχιών συνέχεια με την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ των γυναικών. Η ασημένια πρωταθλήτρια ανοιχτού στην Ζυρίχη επανέλαβε την επιτυχία της και στον κλειστό στίβο.

Η 24χρονη αθλήτρια με άλμα στα 4.75 εξασφάλισε το μετάλλιο ενώ με τρεις άκυρες στα 4.85 δεν κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο από την Αντζέλικα Σιντόροβα που την είχε κερδίσει και στην Ζυρίχη.

Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.40, την δεύτερη τα 4.60, με την πρώτη τα 4.70 ενώ χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια για να περάσει τα 4.75 μέτρα.

Στον τελικό του επί κοντώ συμμετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου που έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και να άλμα στα 4.50 έμεινε στην πέμπτη θέση.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ  http://www.sdna.gr/gr/sports/stivos/panellinia-


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου