Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Οι ηλεκτρικοί ελκυστήρες μπαίνουν στη ζωή μας αλλά οι αγρότες είναι δύσπιστοι ακόμα

Οι ηλεκτρικοί ελκυστήρες είναι εδώ αλλά οι αγρότες εμφανίζονται δύσπιστοι ακόμα
Έχει ανοίξει η κουβέντα στις τάξεις του αγροτικού κόσμου και των συντελεστών της αγροτικής οικονομίας γενικότερα για τις νέες αυτές τεχνολογίες.
Εμείς μιλήσαμε με τον Γεωπόνο, MBA - Σύμβουλο Επιχειρήσεων από τη Λάρισα, ο οποίος έρχεται σε επαφή με τον αγροτικό κόσμο και ενίοτε συζητά τέτοια θέματα, αφού και οι αγρότες προσπαθούν και φροντίζουν να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα για τη δουλειά τους και τα εργαλεία παραγωγής τους. Όπως λοιπόν μας είπε ο ίδιος «πριν λίγο καιρό ανοίξαμε την κουβέντα με συναδέλφους, πελάτες-αγρότες και τελικά με κάποιες εταιρείες του χώρου σχετικά με την ηλεκτροκίνηση στην γεωργία αλλά και συνολικότερα την εμπλοκή των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα γεωργικά μηχανήματα. Οι περισσότεροι, όπως και εμείς ήταν δύσπιστοι, όμως το μέλλον είναι εδώ και έρχεται γρήγορα».
Με αφορμή τις συζητήσεις αυτές ο Γιάννης Περουλάκης έκανε μια εκτεταμένη έρευνα μαζί με την κα Εύη Γεροβασιλείου, επίσης γεωπόνο (Αγροτικής Αγροτικής Οικονομίας), συλλέγοντας ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις αυτές.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου