Η απόφαση για την πιστοποίηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της ΕΕ στις 24 Αυγούστου.
Αν εντός τριών μηνών δεν υποβληθούν ενστάσεις, τότε η διαδικασία θα είναι ολοκληρωμένη και το ροδίτικο προϊόν θα είναι πιστοποιημένο σε επίπεδο ΕΕ.
Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι αντίστοιχες διαδικασίες για το κρασοτύρι της Κω, το λόπι της Κατταβιάς και τη σιτάκα της Κάσου, ενώ σε αρχικό στάδιο βρίσκεται το μέλι της Καλύμνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου