Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΠΑΓΩΤΑ ΠΗΛΙΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έτος 1945 -  Ίδρυση της επιχείρησης την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, από τον Στέλιο Πεπονόπουλο. Την παραγωγή των παγωτών είχε αναλάβει τότε ο ίδιος σε συνεργασία με τη Βιομηχανία Γάλακτος ΕΒΟΛ, ενώ όταν η δεύτερη αποχώρησε από την παραγωγή, μοναδικός παραγωγός παγωτού στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, παρέμεινε ο Στέλιος Πεπονόπουλος.

Τα παγωτά “ΠΗΛΙΟ” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία στο χώρο του παγωτού. Η αγάπη μας για το παγωτό, η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και η αξιοποίηση των παραδοσιακών συνταγών, είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας των προϊόντων μας.
Κατά την τελευταία δεκαετία, η μεγάλη ζήτηση στα προιόντα μας, δημιούργησε την ανάγκη για αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητας, του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει την επιχείρηση, αλλά και των κτιριακών εγκαταστάσεων.
Ζώντας και δρώντας στο παρόν, αναπολώντας την παράδοση και τις εμπειρίες μας, αναζητώντας διαρκώς τις νέες τάσεις και προοπτικές της αγοράς – πορευμένοι με μεράκι και τεχνογνωσία- σας προσφέρουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο χρόνο, όπου το παρελθόν και το μέλλον συνυπάρχουν στο παρόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://pilioicecream.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου