Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η μεγαλύτερη επενδυτική απάτη στην ιστορία έγινε ταινία (teaser)


Η μεγαλύτερη επενδυτική απάτη στην ιστορία έγινε ταινία (teaser)
Ο Robert De Niro είναι ο Μάγος των Ψεμάτων, στη νέα ταινία για τη σχεδόν απίστευτη, αλλά απολύτως αληθινή ιστορία πίσω από το μεγαλύτερο Ponzi Scheme (χρηματική απάτη η οποία βασίζεται σε "πυραμίδα") που αποκαλύφθηκε ποτέ.
Τον Δεκέμβριο του 2008, ο Bernard "Bernie" Madoff έγινε παγκοσμίως γνωστός, αφού μόλις είχε αποκαλυφθεί ότι ήταν ο άνθρωπος πίσω από τη μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική απάτη τύπου πυραμίδας επενδυτών (Ponzi Scheme ή Σχήμα Πόντσι) στην ιστορία. Ήταν, μάλλον, θέμα χρόνου η απίστευτη ιστορία του να γίνει ταινία.
Το HBO, πάντα τολμηρό στις επιλογές του, πρόλαβε το διστακτικό Χόλιγουντ και ανέλαβε την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα ονομάζεται The Wizard of Lies (O Μάγος των Ψεμάτων). Μάλιστα, το κανάλι εξασφάλισε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Madoff τον μεγάλο Robert De Niro, ο οποίος άλλαξε λίγο την εμφάνισή του, για να υποδυθεί τον διαβόητο απατεώνα.
Στο πλευρό του De Niro, θα βρίσκεται η Michelle Pfeiffer, στον ρόλο της συζύγου του, Ruth και ο εκπληκτικός Hank Azaria, θα υποδύεται τον Frank DiPascali, επί 33 χρόνια συνεργάτη του. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ένας παλιός συνεργάτης του De Niro, με τον οποίο έχει κάνει έξι ταινίες, ο Barry Levinson.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου