Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Σεμνά και Ταπεινά Κακούσης-Πετρόπουλος Παραπολιτικά 90,1 09:00-11:00

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Η σημερινή εκπομπή ήταν η τελευταία για εμάς απο τη συχνότητα του ΒΗΜΑ FM. Περάσαμε "Σεμνά και Ταπεινά" σε αυτό το ωραίο ραδιόφωνο, τα έξι απο τα δώδεκα χρόνια της ραδιοφωνικής μας συνύπαρξης.
Δυστυχώς οι εξελίξεις στον ιστορικό ΔΟΛ, δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια αποφάσεων. Ειναι ωραίος ο εθελοντισμός αλλα μόνο αν έχεις εκπληρωμενες τις βασικές υποχρεώσεις σου.
Αφήνουμε πίσω σε αυτόν το σταθμό, περισσότερες από 3.000 ώρες πρωινών εκπομπών και σκληρής δουλειάς οποτε το επέβαλε η επικαιρότητα.
Ώρες "αέρα" που μας έφεραν σε επαφή με μια μεγάλη ραδιοφωνική παρέα, εσας.
Το δυσκολότερο κομμάτι αυτής της απόφασης μας ηταν οτι, την ώρα που φεύγουμε για την επόμενη ραδιοφωνική στέγη μας, αφήνουμε πίσω συναδέλφους μας οι οποίοι ειναι (όπως και εμεις) πέντε μήνες απλήρωτοι.
Εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα ενός άλλοτε κραταιού δημοσιογραφικού οργανισμού, περιμένουν τις τράπεζες, τον εκδότη, την κυβερνηση και καθε λογής "επενδυτή" να αποφασίσουν για την τύχη τους, κοροϊδεύοντας ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τους εργαζόμενους.
Ειμαστε βέβαιοι ότι με τους περισσότερους απο αυτούς θα ανταμώσουμε ξανά σε διπλανά γραφεία και διπλανά μικρόφωνα, γιατι η "πιάτσα" ξεχωρίζει τους καλούς επαγγελματίες και τους επιβραβεύει. Και ο ΒΗΜΑ FM έχει πολλούς τέτοιους.
Η εκπομπή "Σεμνά και Ταπεινά" δεν θα ηταν ποτέ αυτη που ακούτε καθε πρωί, αν δεν υπήρχε η Βασιλικη ( το "αφεντικό" μας, ντε!) η οποία ρύθμιζε τα πάντα πριν απο εμάς για εμάς και μας έβαζε "χέρι" οποτε αμελουσαμε κάτι, η Ντονα (που αναπλήρωνε συχνά-πυκνά το "αφεντικό" και απο "χέρι" άλλο τίποτα...) ο Μιχαλης, με τον οποίο καθε πρωί διαπραγματευόμασταν αν το επόμενο ελληνικό τραγούδι που θα παίξει θα ειναι Πλιάτσικας ή Ξύλινα Σπαθιά και φυσικά όλοι οι συνάδελφοι μας ηχολήπτες.

Ευχαριστούμε τον Βασίλη και τον Νοτη που μας εμπιστεύτηκαν απόλυτα χωρίς να παρέμβουν ούτε μια φορά στα όσα (χοντρά καμία φορά...) λέγαμε απο μικροφώνου.
Απο τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 09:00 - 11:00 το πρωί, "Σεμνά και Ταπεινά", μετακομίζουμε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.
Θα παιρνουμε μικρόφωνο από τους παλιούς ΒΗΜΑFMίτες των Πρωινών Διαδρομών, Βασίλη Αδαμοπουλο και Σωτήρη Ξενάκη, τους οποίους θα βλέπουμε ξανά στο "μπες-βγες" του στούντιο και θα ανταλλάσουμε "καφρικα" αστεία με κλειστά μικρόφωνα, καμία φορά δε και με ανοικτά!
Στους ακροατές μας, λοιπόν, πρωινό ραντεβού στα Παραπολιτικά 90,1.
Στους συναδέλφους μας καλή αντάμωση.
Δ.Π - Γ.Κ

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου