Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Πάτρα: Τη Δευτέρα η κηδεία του αγαπητού αρχιφύλακα Ανδρέα Μπούτου, πατέρα δύο παιδιών



Κανείς ακόμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Ανδρέας, ο φίλος τους, ο συνάδελφός τους, έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Όλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του αρχιφύλακα Ανδρέα Μπούτου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 55 μόλις ετών.
Η καρδιά του ήταν αυτή που δεν άντεξε, τον πρόδωσε ξαφνικά το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως έγραψε χθες το tempo24.gr.
Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαίου και ώρα 5.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχλείκων, ενώ η ταφή θα γίνει στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, στον Άγιο Μηνά.
Ο Ανδρέας Μπούτος, αρχιφύλακας στο βαθμό, υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ενώ μετρούσε 36 ολόκληρα χρόνια προσφοράς στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Να σημειωθεί πως είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια τόσο στην Τροχαία όσο και στην ομάδα Ζήτα.

Συντετριμμένοι οι οικείοι του
Συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα, συζύγου, αδελφού, είναι η οικογένειά του αλλά και οι συγγενείς του.
Ο Ανδρέας Μπούτος είχε δύο παιδιά, έναν γιο, περίπου 20 χρονών και μία κόρη στα 18, η οποία έδινε και Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Σοκ στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. 
Θλίψη σε όλους τους συναδέλφους του έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 55χρονου.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Σταύρος Τσεκούρας εκφράζει τα συλλυπητήριά του:
"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα προσφιλή του πρόσωπα. Για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαιας η σημερινή μέρα αποτελεί μέρα πένθους καθώς ο εκλιπών είχε θητευσει ως Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Το τραγικό συμβάν
Ο Ανδρέας ήταν μια χαρά, όπως λένε συναδέλφοι του. Χθες το απόγευμα, όμως, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, όταν βρισκόταν στο σπίτι του, ξαφνικά αισθανθηκε αιδιαθεσία.
Υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά.
Άμεσα στο σπίτι του έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τον γιατρό και το πλήρωμα της μονάδας να προσπαθούν να τον επαναφέρουν, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν. Τελικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου