Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ



Τον θάνατο του Τάκη Αντωνιάδη που  έγινε γνωστός κατά τη δεκαετία του ‘60 με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «The Sounds», ανακοίνωσε η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου αναφέρει: «Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος τραγουδιστής και σπάνιος για την εποχή μας χαρακτήρας, ο Τάκης Αντωνιάδης. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΤΕ επί προεδρίας Δ. Μητροπάνου, ασχολήθηκε με τα κοινά άδολα και καταγράφονται στο ενεργητικό του σημαντικές προτάσεις για το χώρο της μουσικής. 

Σε κέρδιζε για τη νηφαλιότητα της σκέψης και το ήθος του. Σαν τραγουδιστής, υπήρξε από τις σπουδαιότερες φωνές κερδίζοντας τον σεβασμό και την αγάπη απ’ όλους τους συναδέλφους.

Καλό ταξίδι Τάκη! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη!».


Ποιος ήταν ο Τάκης Αντωνιάδης

Ο Τάκης Αντωνιάδης έγινε γνωστός κατά τη δεκαετία του ‘60 με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «The Sounds», όπου ήταν ο κεντρικός τραγουδιστής. Οι επιτυχίες τους έφεραν το χρώμα της εποχής, με μία από τις μεγαλύτερες να είναι το πασίγνωστο «Απόψε σε θέλω». Αρκετά από τα τραγούδια του γκρουπ ήταν πρωτότυπες διασκευές. 

Με το πέρασμα του χρόνου η μουσική μπάντα χώρισε τους δρόμους της, με τον frontman Τάκη Αντωνιάδη να ακολουθεί σόλο. Και στην αυτόνομη διαδρομή του είχε ενδιαφέρουσες πάντα στιγμές, ενώ είναι χαρακτηριστική αμεσότητα, αλλά και η αγάπη που τον συνέδεαν με το ευρύ κοινό.


ΠΗΓΗ  http://www.sdna.gr/gr/politiko-deltio/ellada/arthro-ellada/32340/pethane-o-takis-adoniadis/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου