Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ Α.Σ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 57-52



Χρόνια πολλά να ευχηθούμε σήμερα και στους 3 εορτάζοντες, Καρυώτη Θ., Κόκκινο Θ. και στον παράγοντα Ντάλιο Θ. για την ονομαστική τους γιορτή.Πολλές ευχές με υγεία και καλή σταδιοδρομία στην ζωή σας!

Συγχαρητήρια για την νίκη και την γενικότερη εικόνα που βγάλατε στο γήπεδο όλη την φετινή χρονιά! Οι κόποι σας επιβραβεύθηκαν με το παραπάνω,μιας και στις λεπτομέρειες στο προηγούμενο ματς με τον πρωτοπόρο χάθηκε και η πρωτιά του ομίλου που θα μας έστελνε στην επόμενη φάση! Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσάς μιας και ομόφωνα αντίπαλοι προπονητές-διαιτητές-παράγοντες-φίλαθλοι, σας ονόμασαν ''ευχαριστη εκπληξη'' ( εγώ θα έλεγα πιο βελτιωμένη ομάδα ) του πρωταθλήματος! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας! Μας περιμένει από την επόμενη εβδομάδα κιόλας,αρκετή και σκληρή δουλειά λεβέντες!
Στα του παιχνιδιού τώρα,οι 2 ομάδες πάλεψαν με μοναδικό κίνητρο μια νίκη γοήτρου,μιας και πολύ δύσκολα από τον όμιλο μας θα περάσει ομάδα ως καλύτερη δεύτερη.
Η ομάδα μας για άλλο ένα ματς αγωνίστηκε με 8 παίχτες λόγω απουσιών,αλλά όλοι τους πάλεψαν σαν 12 αδα! Το εκπληκτικό-για άλλο ένα ματς- 1ο ημίχρονο, ήτανε αρκετό για να μας δώσει την νίκη! Η κούραση,τα άσκοπα φαουλ και το μικρο σήμερα ροστερ εδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο ματς σε απόσταση αναπνοής λίγο πριν το τέλος! Τέλος καλό,όλα καλά σε ένα αρκετά όμορφο ματς,μοιρασμένο θα έλεγα από ένα καλο ημίχρονο και οι 2 ομάδες.
δεκάλεπτα (α)=19-05 , (β)=19-08 , (γ)=12-22 , (δ)=07-17
ΒΟΛ=7/12 , ΔΙΠ=19/44 , ΤΡΙΠ=4/15 , ΑΜ.ΡΙΜΠ=33 , ΕΠ.ΡΙΜΠ=10 , ΚΛΕΨ=13 , ΚΟΨ=3 , ΑΣΣ=5 , ΛΑΘΗ=22
Ντάλιος 1π, Λα'ι'νάς Γ, Κόκκινος Μ 12π, Καρυώτης 16π, Κοκκινος Θ, Πανταζής 11π, Σκουφίτσας 6π, Λαινας Στ 11π



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου