Το μεζεδοπωλείο-ψαροταβέρνα Καραβίδας δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2000.
Ο Σπύρος Καραβίδας, μετά από θητεία πολλών χρόνων σε ψαροταβέρνες, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του φιλόξενο στέκι των ψαροφαγάδων της Αθήνας.
Το μαγαζί γρήγορα απέκτησε τεράστια φήμη για το φρέσκο ψάρι, τα εξαίσια θαλασσινά και τη μοναδική ψαρόσουπα που τόσο γοήτευσε τον γευσικριτικό Πάνο Γεραμάνη, ο οποίος σε κριτική του στα Νέα έγραψε πως “όταν την γευτεί κανείς θα πρέπει να αντισταθεί στον πειρασμό της δεύτερης μερίδας”.
Ο έμπειρος σεφ Βασίλης Ανδριόπουλος επιμελείται την κουζίνα και φροντίζει για την απόλαυσή σας.
Ο Καραβίδας -όνομα και πράγμα (σύμφωνα με το Αθηνόραμα)- έχει τις ρίζες του στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, απ’ όπου προέρχεται και το εκλεκτό του τσίπουρο, που ενθουσίασε τις appetit-ικές της Καθημερινής.
Η ποιότητα των υλικών και η εξυπηρέτηση των πελατών φέρουν την εγγύηση των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, την κυρία Ειρήνη και τους γιους της Κώστα, Δημήτρη και Νίκο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.okaravidas.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου